Margreet wordt feedee (6) – Dik van chocoladepasta

Margreets man is voor een halfjaar in het verre oosten terwijl Margreet zelf zonder werk zit. Langzaam maar zeker komen de kilo's erbij. Zeker ook als ze op een forum voor dikke vrouwen en hun aanbidders aangemoedigd wordt om wat meer te eten. Zelfs een ongevraagde bezorging van een grote supermarkt gaat er wel in.

Lees eerst deel 1: Het geheim »

Dik van chocoladepasta


Margreet wist niet hoe lang ze geslapen had, maar ze merkte dat haar maag alweer leeg was. Ze keek op. De televisie stond nog aan en liet een suffe advertentiefilm zien. De stemmen waren nagesynchroniseerd en hadden een Amerikaans accent. Het ging over een fitnessapparaat, de app-shaper. Met de app-shaper zou je nooit meer last hebben van zwembandjes en een blubberbuik. In beeld verscheen een vrouw met een strakke buik die in het vreemde toestel lag. Daarna verscheen een foto van de vrouw een kilo of 40 geleden. Een volle buik verscheen in beeld. 'En kijk', zei de vrouw die nu met haar vlakke buik in beeld kwam. 'Hij is helemaal weg. Binnen 1 maand.'

Margreet voelde over haar buik. Ze merkte dat hij weer groter geworden was. Ze merkte ook dat ze zin had om zich weer lekker vol te proppen. Ze stond op. Haar lijf was zwaarder geworden merkte ze. Het omhoog heffen ging een stuk moeilijker. Margreet was ervan overtuigd dat Harry haar nieuwe gewicht erg zou waarderen. Ze liep naar de computer en zag dat het chatscherm nog openstond. Wims naam flikkerde op.


'En heb je die derde pot nou op.' Ze kroop achter het scherm. Gelijk greep ze 1 van de candybars die ze in de bureaula had liggen. 'Sorry, ik was in slaap gevallen', schreef ze. 'Maar die pot is leeg. Ik heb trouwens alweer een ontzettende honger.' 'Dan maak je toch zo'n lekkere shake', schreef hij. 'Maar het is nog middag.' 'Ach maakt het uit, dan slaap je toch weer lekker daarna.'

Inderdaad was het geen slecht idee. Het was een uur of 4 in de middag. Margreet maakte een weight gain shake zoals ze die gewend was voor het slapen gaan te maken. Ze kroop met de grote schenkkan van de blender achter de computer. Het eerste grote glas dronk ze leeg. Ze voelde dat haar hongerige maag gretig de caloriebom verwerkte. De volgende 2 glazen gingen er ook zo in. Daarvoor had ze getraind. 'Weet je wat je moet doen als je maag wat voller zit?' schreef Fiona. Ze was zich ook met de chat gaan bemoeien. Ze was net teruggekomen van haar werk in de bakkerij van een groot warenhuis. 'Ga dan eens lekker met je vingers tussen je slipje. En speel met je klitje. Dat is echt geweldig.'

Margreet voelde zich een beetje beschaamd, nam eerst nog een flink glas shake. Haar buik werd al gevulder. Haar maag stond al strakker gespannen dan zojuist. Ze liet haar hand over haar volle buik glijden en voelde hoe strak alles gespannen stond. Haar kut trok een eindje mee toen ze haar buik iets verschoof om goed tussen de benen te komen. Ze voelde hoe nat ze van binnen was. Het leek wel of haar onderste in brand stond. Ze nam een paar ferme slokken van het glas met shake dat ze alweer had volgegoten. Ze voelde hoe haar vingers nog verder naar binnen gleden en speelden met haar vrouwelijkheid. Wat was dit een geweldige ervaring. Ze nam nog een slok. Het leek wel of de hele wereld in brand stond. Dit was overweldigend.

Ze schonk nog een glas vol in met de vrije hand. Het lukte bijna niet. Gelukkig lag er ook nog een candybar om erbij te eten. Ze nam een hap van de reep. Het leek wel of de uitwerking beneden er gelijk heftiger van werd. Met elke hap versnelde ze de bewegingen van haar vingers in haar binnenste. Ze voelde hoe haar klitje samentrok van begeerte. Het verlangen naar nog een hap van de reep steeg. Elke hap werd het verlangen groter. Eten en masturberen gelijktijdig bracht je in de zevende hemel.

De reep was weg en het glas was leeg. Haar maag was steeds voller geraakt. In haar kutje gebeurde het onvoorstelbare. De ontlading van het genot. Ze liet een klein boertje, merkte dat haar vingers steeds sneller wilden. Ze moest maar eens de vibrator op gaan zoeken. Haar vriendje in barre tijden. Ze had de laatste weken voornamelijk geleefd op het eten en dik worden. Nu merkte ze dat seks daar onlosmakelijk mee verbonden was. De letters op het scherm flikkerden op. Fiona wilde weten hoe het voelde, Margreet kreunde als antwoord en voelde hoe haar binnenste in brand stond. De vingers speelden nog sneller met haarzelf. Er bleef niks over dan de totale overgave. Ze liet een harde boer en voelde hoe haar klitje samenkromp en weer ontspande. Wat was dit geweldig.

Ze hijgde nog na, schonk het laatste glas shake in. 'Bedankt', schreef ze op het scherm. Ze dronk het laatste glas leeg en voelde hoe zwaar haar maag gevuld was met het calorierijke drankje. Het leek wel of haar buik op barsten stond. Hij zag er weer groter uit dan vanmorgen. Terwijl ze die eerdere volle buik al voor onmogelijk hield. Ze groeide waar ze bij stond. Het deed haar goed. Haar hele lichaam leek dit te willen zeggen.

Ze liep traag naar de bank. Ze legde zich weer neer op haar zij. Haar immense buik viel op het zitgedeelte. Er was niet veel ruimte meer over. De grote vetmassa leek elk moment over de rand heen te gaan vallen. Hier was werkelijk iets ongekends gaande, wist ze. Ze herinnerde zich hoe een paar maanden geleden haar buik nog een relatief ingetrokken bestaan leefde. Hij was opgebloeid sinds ze zich in het geheim van Harry had verdiept. Wat zou hij ervan vinden als hij haar zo zou zien? Ze wist bijna zeker dat hij zijn ogen niet kon geloven. Nog een week of 3 zou hij wegblijven. Ze vroeg zich echt af hoe hij zou reageren. Er zat nu meer dan 20 kilo extra rond haar lijf geklemd ten opzichte van de 5 maanden geleden dat ze hem nog had gezien.

Ze moest hem maar alvast wat hints geven, dacht ze. Hij zou zich anders rot schrikken. Ze viel in een diepe slaap terwijl ze nog over haar ronde buik streelde. Wat voelde dat nieuwe vet toch heerlijk aan. Zo vertrouwd en nieuw tegelijk. Ze voelde zelfs in haar slaap over haar vetmassa. De huid stond gespannen van het nieuwe vet en de volle maag die ook naar buiten drukte. Margreet merkte hoe ze genoot van die volle buik. De calorierijke shake drukte in haar maag. De combinatie met de heerlijke candybars zorgde ervoor dat haar maag voller was dan ooit. Ze merkte hoe haar maag overuren maakte terwijl ze zo op haar zij lag.

Een paar uur later schrok ze wakker, Ze had een immense honger en bestelde snel een grote pizza. Ze had behoefte gekregen aan wat hartigs na al die zoetigheid. Voor de bestelling belde ze de pizzakoerier, Ze herinnerde zich hoe ze vroeger nauwelijks een kleine pizza weg kreeg. Nu bestelde ze een grote. Daarnaast nam ze een salade. Ze wist dat er genoeg dressing bij geleverd werd voor de broodnodige calorieën.

De klok wees al in de richting van half negen. De bestelling was de deur uit. Ze moest nu snel achter de computer kruipen voor een gesprekje via skype met Harry. Ze was net op tijd en nam zich voor om hem te zeggen dat ze wat dikker was geworden. 'He schatje', zei ze tegen de camera. Ze gaf hem er een innige handkus bij. 'Ik moet je wel zeggen dat ik een beetje moet gaan lijnen.' 'Hoezo?' vroeg hij verbaasd. Ze meende even een schrik in zijn ogen te zien. 'Ik heb me een beetje laten gaan tijdens je afwezigheid en ben wat aangekomen.' 'Maar schatje, vind je het erg?' 'Nee, ik vind het eigenlijk wel lekker.' 'Nou, dan hoef je van mij niet te lijnen.' 'Ik schrok al', zei ze. 'Ik dacht dat je me niet meer leuk zou vinden nu ik wat zwaarder ben.' 'Ik vind je hartstikke leuk. En ik houd van je rondingen. Daar hoef je je echt niet voor te schamen hoor.'

Het gesprek ging verder over hoe hij het daar had en of het allemaal beviel. Daarna moesten ze alweer ophangen. De tijd was om. Over een paar dagen zouden ze wat langer mogen bellen. Het kwam overigens goed uit dat ze het gesprek nu al moesten beëindigen. Precies op het moment dat ze ophing, stond de pizzakoerier voor de deur. Dat kwam ook heel goed uit, want ze had een reuzentrek. Die reuzenpizza was meer dan welkom, want haar maag had zich in de afgelopen dagen nog weer meer opgerekt. Ze was niet een paar kilo aangekomen, ze was immens aangekomen, maar dat wilde ze nog even geheim houden voor Harry.

Lees Margreet wordt feedee (7): Kilo of wat erbij »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)