Margreet wordt feedee (7) - Kilo of wat erbij

De bezorging van allerlei dikmakers door een anonieme donateur moedigt Margreet aan om flink door te eten. Het blijft allemaal niet zonder effect. Margreet vraagt zich af wat haar man Harry van dit alles vindt. Hij is een halfjaar voor zaken weg. Ze durft het niet aan hem te vertellen.

Lees eerst deel 1: Het geheim »

Kilo of wat erbij


De pizza ging erin als koek. Ze merkte dat haar maag weer om voedsel schreeuwde. Een paar happen en ook de rijkelijk met dressing overgoten salade was in haar mond verdwenen. Ze vroeg zich af waar ze het toch allemaal liet en kroop weer achter de computer. Het was iets na negenen. Op het scherm flikkerde de aanwezigheid van Wim en ook van Jolanda. Margreet schreef dat ze de hele dag alleen maar gegeten had. Ze vertelde over de pizza die net achter haar kiezen zat en dat ze nog altijd honger had. 'Heel goed', schreef Wim. Ik denk wel dat je er vandaag een kilo of wat bij hebt gegeten.

De tekst wond Margreet op. Ze haalde een bak met roomijs die nog halfvol was. Ze spoot er een flinke hoeveelheid slagroom overheen. Heerlijk om nog zo'n toetje te eten. Het zachte ijs viel in haar maag alsof het niet anders gewend was. Ze merkte hoe de calorieën naar binnen gingen en genoot van elke hap. 'Zullen we een keer een eetweekend houden?' schreef Jolanda. Ze had het besproken met Fiona en Suzanna en alledrie hadden ze daar wel zin in. 'Kun jij over 2 weken?' las Margreet op het scherm.


Ze voelde de opwinding in zich opkomen. 'Alleen vrouwen zijn welkom', schreef Jolanda er geruststellend achter. 'We kunnen bij mij terecht. Ik woon in een grote boerderij, waar weinig andere mensen in de buurt wonen. Dan kunnen we ongestoord onze gang gaan.' Even later logden Fiona en Suzanna ook in en de meiden kletsten gezellig over het weekend. Het kostte niet veel tijd om Margreet over te halen, merkten de anderen. Het klonk heel aanlokkelijk. Ze zouden elkaar leren wat lekker was en hoe je zoveel mogelijk calorieën in een gerecht kreeg.

Het wond Margreet enorm op. Ze voelde hoe de adrenaline van de opwinding door haar lichaam stroomde. 'Tijd voor een shake', tikte ze. 'O, ja', schreef Suzanna die wel altijd in was voor zoiets. 'Mijn buik heeft er dringend behoefte aan.' 'Ik heb het hele weekend gegeten en gedronken', schreef Jolanda. 'Mijn buik is goed verwend. Ik heb ervoor gezorgd dat mijn maag continu vol was. Geen moment heb ik niet gegeten.' Margreet liet de blender al draaien. Naast de pindakaas en chocoladepasta ging er volle melk, roomijs, wat olijfolie en vloeibare slagroom in de shake. Ze zette het volle glas aan haar lippen en merkte hoe leeg haar maag alweer was geworden.

Het was haar derde shake-maaltijd die dag. Ze had iedere keer 1 tot anderhalve liter klaargemaakt en netjes opgedronken. Nu had ze bijna 2 liter in de blender gedaan. Een enorme hoeveelheid voedingsstoffen goot ze in haar lichaam. Ze droomde ervan om net zo'n buik te hebben als Jolanda. Jolanda had het afgelopen weekend 5 kilo erbij gegeten en gedronken. 'Dat moeten wij ook wel kunnen in het vreetweekend over 2 weken', schreef ze. Margreet liet een zacht boertje. En nam gelijk daarna weer een ferme slok van haar shake.

Op de helft aangekomen van de liter, merkte ze dat haar maag aardig vol begon te raken. Ze pakte haar buik beet en kneedde het vet zachtjes. Ze was erg aangekomen de laatste dagen, merkte ze. Een dag als deze deed haar ook heel erg goed. 'Ik ga hard trainen om eens te laten zien dat ik het meeste op kan', pochte ze tegen de andere dames. Ze had er zin in. Fiona en Suzanna daagden haar uit. 'O ja, ik kan heel veel op hoor.' Margreet merkte dat het een heus vreetweekend werd. De meiden zagen het wel zitten om zich helemaal vol te schransen. '5 kilo erbij in een weekend dat moet zo kunnen', schreef Jolanda. Margreet verheugde zich er al op, alleen maar eten, drinken en slapen. Verder niks. Een geweldig weekend zou het worden. Daar was Margreet wel zeker van.

Ze schonk zich nog een glas in, merkte dat de suikerboost begon te werken. Naast de slagroom, melk, ijs en chocoladepasta had ze er ook flink wat scheppen suiker in gegooid. Ze werd wat lomer. Eigenlijk wilde ze lekker in bed gaan liggen. De laatste hoeveelheid shake in de buurt, misschien nog een paar candybars. In elk geval genoeg eten om de nacht door te komen. Margreet groette haar vriendinnen een goedenacht. Ze begon letterlijk en figuurlijk dikke maatjes met ze te worden. Ze zette de computer uit. Haar dikke lijf begon meer en meer te waggelen, merkte ze. Het vet bewoog dusdanig mee dat ze haar vertrouwde balans een beetje kwijt was.

Even later liet ze zich in bed vallen. De vette shake stond in de grote schenkkan naast haar bed. Daar zaten nog wel 3 volle glazen shake in. Ze voelde hoe vol haar lijf was van de eerdere shakes. Gelukkig had ze een makkelijk shirt aangetrokken. Al kroop het nieuwe verse vet van haar groter geworden buik onder het shirt vandaan. Ze lag en voelde hoe haar dikke buik schudde. Wat geweldig was dit. Het nieuwe vet voelde zacht aan. Haar vingers gleden automatisch in de richting van haar klitje. Het leek of dat al genoeg was voor een ontzettend sterk orgasme.

Gelukkig kwam ze snel genoeg bij zinnen en schonk haar glas vol met de shake. Uit de la van het nachtkastje rommelde ze een heuse dildo tevoorschijn. Ze zette een deel van het bed omhoog zodat ze wat meer overeind zat en dronk het glas leeg. Daarna liet ze het motortje van de vibrator draaien in de richting van haar klitje. Een nieuw glas, een forse slok. De dildo zette een ander deel van haar lichaam in vuur en vlam. De combinatie van de calorierijke drank met de stimulering beneden, maakt het tot een ongekende beleving. Ze nam nog een slok en merkte hoe ze bijna gelijktijdig beneden los kwam.

Elke slok ging gepaard met een intense ervaring. Ze legde de dildo even naast zich neer, schonk nog een glas vol en speelde met de enorme vetmassa die haar buik geworden was. Jeetje, ben ik dit, dacht ze. Ze keek vol bewondering naar beneden. Daar lag een berg van weelde op haar. Het vet van haar buik welfde links en rechts over de rest van haar lichaam naar beneden. Grote vetrollen met behorende vetplooien vormden zich daar.

Het leek wel of de energie van haar shake zich direct omzette in nieuwe lichaamsvetten. Ze zag zichzelf groeien. Ze merkte dat haar maag overvol was, maar zag dat er nog een laatste glas van de shake restte. Het leek wel of ze ieder moment uit elkaar kon ploffen, maar dat glas kon ze echt niet laten staan. Ze liet de leuning nog iets overeind komen zodat ze nog beter zat, Ze legde haar enorme buik in haar handpalmen en schudde het vet zachtjes heen en weer. Daarmee trok ze ook iets van haar klitje mee, want het leek wel of ze zichzelf in extase bracht.

Ze nam een hap van een snicker om even iets anders tot zich te nemen dan de weight gain shake. Ze dronk na elke hap een klein slokje en merkte dat haar maag een beetje begon te protesteren. Voorzichtig masseerde ze haar eigen buik. Het hielp om haar hand vlak op haar buik te leggen en dan langzaam rondjes te draaien. Ze merkte dat er ruimte in haar maag vrij kwam. Ze liet zachte boertjes. De lucht die daarmee uit haar maag ontsnapte bood weer ruimte voor een nieuwe slok van de calorierijke shake.

Daarna liet ze de vibrator weer in haar kut naar binnen glijden. Wat was ze nat en wat voelde het geil. Ze masseerde haar buik voorzichtig. De dildo betrilde haar klitje. Het genot kwam helemaal los. Zeker toen ze nog een slok nam, merkte ze dat de masturbatie van zojuist overtroffen werd. Het leek wel of elke slok voor een nieuwe sensatie zorgde die nog heftiger was. Om bij de laatste slok uit te monden in een orgie van trillingen en gedachten. Ze fantaseerde dat ze nog dikker werd. Het voelde zo goed die dikke en volle buik. Ze wist dat haar bovenarmen ook enorm groeiden. Ook haar kont zocht zich een weg in de breedte. Het voelde zo goed.

Ze deed haar ogen dicht en zag in gedachten hoe Harry met haar enorme vetmassa speelde. Het leek of hij nog meer van haar hield, nu hij zoveel meer om van te houden tot zijn beschikking had gekregen. Ze merkte hoe haar klitje alleen al bij de gedachte samentrok van genot. Ze voelde hoe de pik van Harry haar hele lichaam in beweging zette. Al het vet schudde mee op het ritme van de liefde. Wat een gevoel. Nu wist ze het zeker, ze zou nog flink dooreten voordat Harry thuis kwam. Het duurde nog een week of 4 voordat hij thuis zou komen. Genoeg om zeker een kilo of 20 erbij te eten. Ja, ik wil vet worden, schreeuwde ze uit terwijl ze klaarkwam. Voor jou Harry.


Lees Margreet wordt feedee (8): Vet geil »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)