De erfenis (2) – Marks geheim

Wat vooraf ging: Mark, de man van Paulien, is onverwachts overleden. Paulien ruimt zijn spullen op en stuit op de rekening voor een opslagruimte. Ze weet hier helemaal niks van en raakt verzeild in een geheimzinnige wereld waar een vrouw met de naam Suzanne zich vrijwillig laat vetmesten.

Lees eerst het eerste deel van dit vervolgverhaal: Geheime opslagruimte »

Marks geheim


Elke foto was voorzien van een datum en de hoeveelheid die de vrouw woog op het moment van de opname. Tot grote opluchting van Paulien lagen de data op de foto's voor de datum dat ze Mark leerde kennen. Dit was dus iets van voor haar tijd. Ze bladerde verder door het fotoalbum en zag dat de meest recente foto's nog voor hun eerste date vielen. Ze keek vlug door de rest van de albums en losse foto's die in de doos zaten en ze zag dat geen enkele foto na de datum viel van hun eerste date.


Ze bekeek de rest van de dozen en vond er grote maten kleding in en ook een doos boordevol met videobanden. Ook hier keek ze naar data en ze zocht in de andere albums en dozen naar meer informatie over deze vrouw. Ook hier bleven de data tot keurig voor hun eerste ontmoeting vallen.

Wat ze wel zag, was dat de vrouw gedurende de tijd in deze fotoalbums steeds dikker werd. Paulien vond de albums keurig geordend op datum en de albums besloegen ongeveer een jaar tijd. Ze zag dat de vrouw ongeveer op 120 kilo begon en in 1 jaar tijd tot wel 220 kilo groeide. Het leek of voor elke 5 kilo een nieuw album was gereserveerd. Het hoogste gewicht dat ze vond, was 224 kilo. Het leek wel of de vrouw niet meer kon lopen door haar dikte. Ook leek het of ze op deze laatste fotoreportage gelukkiger was dan ooit.

Paulien vroeg zich af wat er met deze vrouw was gebeurd. Ze herinnerde zich niet dat Mark ooit over haar gesproken had. Dat was ook niet onthutsend, omdat ze allebei een wild leven hadden geleid voordat ze elkaar via de online chat ontmoetten. Ze hadden nooit uitgebreid met elkaar hierover gesproken, het was een gegeven, maar een uitvoerig verslag met wie ze waren gegaan, ontbrak. Toch merkte Paulien dat dit wel heftig was om zo even op te vangen.

Ze zette vraagtekens bij haar eigen relatie met Mark. Had Mark in hun relatie het feeden alleen maar als fantasie gehad, of ging het veel verder? Vond de vrouw op een dag dat het genoeg was en besloot ze vanaf die dag Mark te dumpen? Iets was niet in de haak, vond Paulien. Het klopte gewoon niet. En het viel ten nadele van Mark, zoveel was haar wel duidelijk. Ze kon gewooon zijn liefde voor feeden en het vetmesten van vrouwen niet begrijpen. Ergens verafschuwde ze het.

Ze sloeg één van de schriftjes open die in dezelfde doos lag. Het was een verslag van Mark. Ze herkende zijn handschrift. De eerste bladzijde begon ergens in het midden van de periode waarin het fotoverslag viel. De vrouw leek op elke foto aan te komen. 'Suzanne weegt 155 kilo vandaag', stond er. De naam kwam Paulien heel bekend voor, maar ze kon hem niet duiden. 'Het is vandaag gelukt om 2 uur te reserveren', stond er. 'Zodoende was er geen tijd om langs het buffetrestaurant te rijden. We hebben het gedaan met het afhalen van eten. Suzanne verorberde 2 grote pizza's, een knappe prestatie voor ons varkentje.'

Paulien sloeg de bladzijde om, een maand later. 'Ons varkentje Suzanne zit op 175 kilo. Heel netjes. Ze is deze maand 20 kilo aangekomen. Niet verkeerd. Ze is er zeker van dat ze volgende maand 25 kilo aankomt. Hopelijk vinden we tijd genoeg voor feedingsessies om dit doel te halen', schreef Mark in zijn verslag. Paulien vond een later verslag. 'Mijn schatje heeft de 200 kilo gehaald. Wat ongelooflijk dat ze zich zo vol gegeten heeft. Een klein jaar terug zat ze op slechts 130 kilo.'

'Vooral haar buik is flink gegroeid. Hij hangt meer en meer naar voren en komt bijna tot haar knieën. De buik verbergt alle edele delen. Paulien schrok van wat ze las. Niet zozeer vanwege het noemen van een andere vrouw, maar veel meer omdat hij zich zo enthousiast uitliet over feeding. Zijn voorliefde voor feederism stond nu echt zwart op wit en dat was best confronterend, merkte Paulien. Aan de andere kant voegden de notities in de schriftjes niet veel toe aan wat ze al wist over de voorliefde van Mark. Ze vroeg zich daarom af of ze echt iets zou tegenkomen als ze verder las.

Toch kon ze de verslagen moeilijk loslaten. Ze las verder in het schriftje. 'Vandaag heb ik Suzanne een doos met 12 donuts gevoerd. Ze heeft het allemaal opgegeten en we hebben het opgenomen op de videoband.' Paulien kreunde zachtjes. Dat verklaarde dus die hele doos met videobanden. Ze vroeg ze wel af of het de moeite waard was om te kijken naar die feeder-porno van haar overleden echtgenoot. Bovendien had ze de oude videorecorder bij het opruimen van het huis een paar maanden terug weggedaan. Ze gebruikte het ding nooit sinds een dvd-recorder had met harde schijf.

Ze bleef gegrepen door het verslag van Mark in het schriftje over het vetmesten van Suzanne. Al kende ze die Suzanne verder niet, ze werd gegrepen door het verslag. 'Suzanne wil echt een heel dikke filmster worden', las ze. 'Ze gedraagt zich wel zo als de videocamera draait. Ik ben echt erg onder de indruk hoe haar buik zich vormt. Hij hangt nu tussen haar benen als een enorm monument. Als ze zit, spreidt ze haar benen om hem voldoende ruimte te geven. Dan rust hij op de zitting van de stoel. Hij bolt heel mooi op als ze zit. Het lijkt dan net of er een enorme bal tussen haar benen geklemd zit. Dat krijg je er ook van als je zoveel eet als zij. De aanblik van die enorme liefdesberg vet maakt me zo week van binnen. Ik wil haar dan nog vetter hebben. De buik motiveert mij om haar verder vet te mesten en veel meer eten te geven dan ze op kan. Aan de doos met donuts had ze niet genoeg.'

Paulien werd overweldigd door een warm gevoel, merkte ze bij het lezen van de verhalen in het schriftje. Het was ijskoud in de opslagruimte, maar ze kreeg het helemaal warm van binnen door al die prachtige teksten van haar overleden echtgenoot. Ze wist niet dat het zien van een mooie, volle buik Mark motiveerde om juist extra eten te geven en vet te mesten. Wel wist ze hoe erg Mark haar ronde buik beminde en hoe gek hij op haar buik was. Hij liefkoosde haar buik altijd met heel veel passie. Het lezen over zijn voorliefde voor de dikke vrouwenbuik, herinnerde aan zijn gepassioneerde liefde voor haar en haar dikke buik. Het maakte haar een beetje verdrietig. Ze miste Mark zo.

Ze las verder: 'Na de donuts, gaf ik Suzanne een flinke buikmassage. Ze vond het verschrikkelijk lekker. Bovendien maakte het weer ruimte, zodat ik even daarna een enorm bord met spaghetti kon voeren. Ze at hem helemaal leeg en daarna zelfs een tweede bord. Ik heb nog nooit iemand zoveel spaghetti in een keer zien opeten. Natuurlijk hielp het ook dat ik haar de hele tijd vertelde hoe mooi dik ze was en dat elk nieuw grammetje aan haar vette lijf haar mooier maakte. Elke hap maakte haar dikker en daarmee ook mooier en sexy. Dat wond ons allebei op en stimuleerde verder te gaan en nog een hap te nemen, ook al kon ze niet meer.'

Paulien merkte aan haar ademhaling dat de teksten haar opwonden. Ze kreeg langzaam in de gaten wat het lezen van Marks teksten met haar deed. De teksten over die Suzanne die aankwam en het voeden van Mark wonden haar op. Ze merkte het aan haar hele lichaam. Het was een vreemde reactie, vond ze. Sinds dat Mark verongelukt was een halfjaar geleden, had ze geen seks meer gehad. Ook had weinig haar opgewonden, maar nu merkte ze dat het lezen van de teksten haar opwond. Ze vond het een opwindende gedachte dat Mark die Suzanne had vetgemest, dat het hem opwond en vooral ook hoe gepassioneerd en met liefde hij daarover schreef in het schriftje.

Eigenlijk masturbeerde ze alleen voordat ze Mark leerde kennen, maar nu merkte ze dat haar vingers in haar broekje gleden. De teksten wonden haar op. Het missen van Mark en de gedachte aan hem. Het lezen van de verhalen hoe Mark die Suzanne vetmeste. Het hielp allemaal om langzaam haar kut binnen te dringen met haar vingers. Ze voelde haar dikke buik met de andere hand. Misschien had het inderdaad met elkaar te maken. De recente gewichtstoename en de seksuele opwinding. Ze merkte hoe haar dikke lichaam won aan gevoeligheid. Midden in die koude opslagruimte zat ze op een houten stoeltje en vingerde zichzelf. Zou het één toch met het andere samenhangen?

Lees deel 3 van De erfenis: De feederstoel »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)