Buikplooi - Buik (180)


Ze leunt een eindje naar achteren. Misschien komt ze net overeind. Ze steunt nog op haar hand. Haar buik bolt als contragewicht tegen de flinke billen die naar achteren wijzen. Onder haar buik loopt een prachtige plooi door.

Haar grote borsten vallen een beetje langs haar buik heen. Haar tepels wijzen nog naar voren en kijken mee de richting uit waarnaar haar prachtige navel heen wijst. Wat een buik.

Plooi onder buik

Een buik uit 1 stuk, waarbij haar onderbuik mooi vol naar beneden zakt. De grote verwachting ligt vooral onder haar buik. De plooi die ze vormt met het vlak eronder. Wat een fupa, het vlak tussen buik en pruim. En de grote heuvel voordat de volle venusheuvel begint.

Ze bedekt verhullend maar net zo verwachtingsvol wat er beneden dat zachte gebergte schuilt. Kneedbaar en zo heerlijk om met je vingers doorheen te kroelen.

Fijne haartjes

De zachte haartjes, waar het smalle dal begint, de dunne gleuf van geluk. Waarin je alleen mag binnentreden als je met extra aandacht haar rondingen liefkoost.

Vergeet ook niet even goed te kijken naar de prachtige plooi van haar bovenbeen. Hier laat ze zien dat een volle vrouw meer is dan een ronde buik. Hier schuilen prachtige volle dijen.

Ook een mooie buikplooi?

Een mooie buikblog over jouw buik? Stuur gerust een mailtje naar mooidik@gmail.com. En wie weet zie je binnenkort een mooie bespreking van jouw buik hier staan.


Reacties

  1. Hoe veel kilo weegt deze vrouw

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik verwacht dat deze prachtige vrouw wel rond de 130 kilo zit.

    Wat een geweldig lichaam heeft deze vrouw erg mooi om die rollen naar haar te zien gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik wil een nieuwe update van 2023 van dikke buiken

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Een update van 2 Juni van dikke meisjes naakt

      Verwijderen
  4. Stuur eens updates met hangtietten

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Naar jacojanvdijk@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik wil een dikke buiken foto

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)