dinsdag 18 september 2012

Buik (83) – Buik in bureaustoel

Deze volle dame heeft zich in haar bureaustoel gewurmd. Haar dikke lijf past nog maar net tussen de armleuningen van de stoel. De brede heupen vragen veel ruimte. De buik ligt vol in haar schoot en probeert tussen de benen door te komen.

Zoals bij deze dame. Ze zit naakt op de stoel. Een prachtige buik ligt in haar schoot. De striemen zijn duidelijk te zien over de nieuwe bolling. De volle bovenbenen geven de dikke buik nauwelijks ruimte. Ze drukken het verse vet extra omhoog. Ook bolt de buik mooi door op de heupen. Op de heupen rust een dikke lovehandle. Hij trekt door naar de volle kont, die royaal naar achteren welft.


Bovenste buikrol

Vergeet de bovenste buikrol niet. Hij ligt tevreden op de ronde buik en heeft zijn plaatsje verworven tussen de dikke borsten en de ronde onderbuik. Fraai trekt de lovehandle over haar zij. Half verstopt onder het omhoog getrokken shirtje mondt deze vetrol uit op de rug. Tussen de 2 vetrollen ligt een diepe plooi. Mooi in de rug komt deze plooi uit. Het lijkt of ze een mooie stevige vetkwab omhoog vormt.

De dame met deze fraaie rondingen zit aan tafel. Haar arm ligt geleund op het tafelblad. Je ziet duidelijk dat haar armen eveneens vol zijn. Haar linkerhand bungelt over het tafelblad en drukt lichtjes tegen de bovenste buikrol.

De neiging van veel dikke vrouwen om hun hand op de dikke vetmassa te leggen. Het voelt gewoon lekker een rond buik. Duidelijk een symbool dat het lekker is om dik te zijn. De buik bewijst dat ze van genieten weet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten