Buik (51) – Tot aan knieen

Een buik die tot aan de knieen reikt. Deze dame zit op een kruk in de hal van haar huis. Ze is voor de spiegel gaan zitten en heeft een mooie foto gemaakt van zichzelf. Haar buik rust gedeeltelijk op haar bovenbenen. Ze heeft haar benen enigszins gespreid waardoor het buikvet ook ruimte krijgt om tussen de benen te vallen.

Een mooi plaatje van een vrouw die zich een flinke buik heeft aangegeten. De buik deelt zich op in 2 delen. De splitsing is ongeveer ter hoogte van de navel. Het is lastig te zien of het buikvet de navel ook opslokt. De plooi houdt op bij de voorbuik. Zo blijft de navel nog goed zichtbaar voor iedereen.


Mooi opgehoopt vet

Het vet heeft zich mooi opgehoopt. Op de dikke buik vormen zich dikke vetkwabben. Je ziet onder haar borst een mooie vetwelving. De onderbuik lijkt te zijn gestopt met groeien. Al het vet verplaatst zich naar de bovenbuik. Deze bolt imposant naar voren en begint zelfs een stukje over de onderbuik heen te hellen.

Ook bij deze dame zie je hoe de buikrol van de onderbuik langs de zij trekt en overgaat in de billen. Een adembenemend beeld. Buikvet dat overgaat in billenvet. De dikke vetrol van de bovenbuik verbergt zich wat meer, maar ook deze eindigt achterop. Op de rug vormt zich daar ook een weldadige vetkwab.

Betovering tot knieen

De betovering van deze foto ligt bij de enorme buik die tot aan de knieen reikt. Het lijkt wel of er verder geen ruimte meer is. Het absolute maximum is bereikt. De bovenbuik loopt mooi schuin af en gaat bijna gelijk op met de schuinte van de trap. En daar spreekt de combinatie van geheimzinnigheid en huiselijkheid. Een foto om lang naar te kijken.

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)