Brooke, van slanke den tot mollige dame

Eén van de mooiste 'gainers' van het web was Brooke. De Canadese trad in 1997 toe tot het web met een indrukwekkende homepage. Ze genoot zichtbaar van haar gewichtstoename, die bijna wekelijks was waar te nemen voor de kijkers. Ze werd een heus idool voor veel liefhebbers van de volle vrouw. In vol ornaat toonde ze de waarheid van de gewichtstoename: het is prachtig.

Zeker de foto's waarin ze verschillende gewichten naast elkaar presenteerde, hangen nog fris in mijn geheugen. Schitterend waren de foto's in de witte jurk die de groei van haar buik overduidelijk illustreerde.

De buik van Brooke in vol ornaat


Brooke was een van de eerste, die mij overtuigde hoe mooi dik is. Een al mooie vrouw groeide uit tot een prachtige diva, met volle buik en grote borsten. Naast de volle buik, toonde ze zonder schroom de dikke bovenarmen, de ruimbemeten bovenbenen, forse borsten en ronde kont.


de volle buik


dikke bovenarmen (ook wel kipfiletjes of Wilhelminaatjes genoemd)


Hangbuikjes


Adembenemend achterste

Brooke is in 1999 gestopt met publiceren op het web. Volgens de berichten werd ze ziek van de mailtjes die binnenkwamen. De mailtjes overspoelden haar met vragen of ze extra wilde aankomen, etc. Veel liefhebbers van dik zijn opdringerig en willen dat hun fantasie werkelijkheid wordt. Dat kun je niet van een ander verlangen. Geniet van wat er gebeurt en fantaseer over wat er niet gebeurt.

Brooke is nog te vinden in een yahoo-groep en soms duikt ze in een filmpje van You-tube op. De rest is geschiedenis...

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)