Over Mooi dik

Mooi dik is een blog voor liefhebbers en bewonderaars van dikke vrouwen. De verhalen die hier staan, zijn zogeheten Weightgain stories. Dat zijn verhalen waarin de hoofdpersoon dikker wordt. Het proces van het dikker worden, vinden sommige mensen opwindend. Als je daar niet van houdt, ben je hier niet op de juiste plek.

Kijk in het menu voor:

Forum Mooidik

Bezoekers van Mooidik vragen vaak om een ontmoetingsplek voor dikke vrouwen en hun bewonderaars. Ook willen ze graag van gedachten wisselen over dik zijn, aankomen en fantasieën rond dikker worden. Daarom is er het Forum Mooidik. Je moet je eerst aanmelden voordat je alles kunt lezen en overal op kunt reageren.

Meer informatie over het Forum Mooidik »

   Fantasie

   Let wel op: het gaat hier om een fantasie of een fetisj. Dik zijn kent ook zijn negatieve kanten. Het vet kan in de weg zitten en iemand kan door zijn of haar dikte niet meer een normaal leven leiden. Verhalen over dikker wordende vrouwen zijn vooral mooie fantasieën. De praktijk is weerbarstiger en veel bewonderaars van dikke vrouwen weten dat ook. Net als de dikke vrouwen zelf.

   Feederisme

   Ik beschouw het in de eerste plaats als een fantasie. Natuurlijk zijn er mannen die het ook heel opwindend vinden om hun vrouw in de werkelijkheid vet te mesten, het feederisme. Deze mannen heten feeders en hun vrouwen heten feedees. Op dit onderwerp rust een enorm maatschappelijk taboe. Het is min of meer overgewaaid uit Amerika, waarbij het zeker niet geaccepteerd is, maar wel heel veel negatieve aandacht heeft gehad.

   Hierbij worden feeders als misdadigers neergezet, die hun vrouw moedwillig vetmesten. De vrouwen kunnen hier niks aan doen. Hun geringe zelfvertrouwen zou hiervoor zorgen en ze ondergaan gewillig hun lot. Dit is een eenzijdig beeld. Feederisme is een machtsspel waarbij man en vrouw hun verleidingen inzetten. Vrouwen kunnen hierbij wel degelijk de macht naar zich toetrekken. Zij moeten immers al dat eten opeten en zij kunnen ook weigeren te eten.
   Lees hiervoor het manifest: Feedee en geen slachtoffer »

   Taboe op feederisme

   In Nederland rust op feederism een nog veel groter taboe dan in Amerika. Er is bij mijn weten slechts een stel voor uitgekomen een jaar of twee terug. Ze hebben hun 'coming out' gegeven in een show van Jensen. Het stel is inmiddels uit elkaar en de betreffende vrouw is niet meer zo bewust bezig om aan te komen. Voorzover mij bekend is, is dit het enige stel dat hiermee naar buiten getreden is.