dinsdag 2 oktober 2012

Buik 85 – Buik buiten kast

Het online fotomodel Cherries probeert haar volle lichaam tussen de schuifdeuren van haar kledingkast te wringen. Vroeger lukte het zonder problemen. Maar nu is er wat tussen gekomen. Cherries is een online fotomodel die in korte tijd flink aankwam. Vooral haar bolle buik is een lust voor het oog.

Ze was begonnen met studeren en kreeg er al snel een paar kilo bij. Eigenlijk vond ze het niet zo erg. Sterker nog, ze vond het best lekker. Ze kreeg een vriendje die haar overhaalde te eten wat ze wilde. Als ze wat minder gemotiveerd was, hielp hij haar.

Zo bereikte ze spoedig de 100 kilo grens. Ze dacht terug aan vroeger. Dat ze als kind eigenlijk altijd wel een grote buik wilde hebben. Daarom ging ze enthousiast door met eten en groeide de ene kilo na de andere.

Foto's delen

Eerst deelde ze haar foto's op myspace en verschillende forums. Liefhebbers konden daar zien dat ze werkelijk flink aankwam. Niet zomaar een paar kilo. Haar buik bolde elke update een eindje verder vooruit. Ze hield van eten. Eerlijk biechte ze op dat ze het heerlijk vond om dikker te worden. Haar vriendje hielp haar er een beetje bij.

Ze begon haar eigen kanaal onder de nickname Cherries. Ze publiceerde altijd al onder die naam. Tot een bekende haar foto's vond op internet. Hij dreigde haar ouders in te zullen lichten. Ze dacht er lang over na en vertelde het haar familie. Zij reageerden onthutst en konden niet begrijpen waarom ze dit deed.

Rustiger aan doen

Ik ga het even rustiger aan doen, vertelde ze op de verschillende forums. Dat rustiger aan betekende dat ze een paar maanden buiten beeld was. Wat later pakte ze de draad weer op en ging verder met haar spannende updates. Sindsdien gaat het iets rustiger met de kilo's. Maar haar lichaam heeft niks aan sensualiteit verloren.

Bekijk haar eigen website op bigcuties.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten