Groeiende schoonheid (11) - De schoolavond

Caroline is een aanlokkende schoonheid op wie de moeders van het schoolplein erg jaloers op zijn. Ze is slank en heeft een goddelijk figuur in de vorm van een zandloper met grote borsten. Als ze de kans krijgt om in de snackbar te gaan werken, halen de moeders opgelucht adem. Snel zal ze één van hen zijn met een vol lichaam. Maar Caroline ontkent.

De schoolavond


De moeder vroeg of ze misschien zwanger was. 'Niet dat ik weet', had Caroline gezegd. De moeder keek naar de frituur. 'Toch niet?' hoorde Caroline haar mompelen. 'Nee', antwoordde ze nors. 'Wat denk je wel. Ik eet zuiver salade en gezonde dingen. Ik denk dat de kleren een beetje aftekenen', wist ze nog snel te zeggen. 'En een schort ervoor maakt altijd wat dikker he.' De moeder knikte en begon er verder niet meer over.

Op de schoolavond waarbij haar dochter optrad, droeg Caroline een colbertje. Het zou het kleine buikje en haar grote boezem verbloemen die zich ondertussen aan haar lichaam hadden gevormd. Ze zag de blikken. Ook merkte ze dat haar buik zich steeds groter maakte dan de stof van het colbertje kon verbergen.


Voortdurend moest ze haar colbertje weer naar beneden trekken om de verse vetrolletjes te verbergen. Het moest opvallen. Ze zag de moeders smoezen en elkaar aantikken. Daarna ging de blik van de ander steevast in haar richting. Caroline werd er zelfs een beetje ongemakkelijk van.

In de pauze van het optreden nam ze uiteraard een koekje bij de koffie. Dat waren ze niet van haar gewend. Dat haar buik iets naar voren welfde, moest ze opvallen. 'Ben je zwanger?' vroeg de meest jaloerse moeder aan haar uiteindelijk. 'Niet dat ik weet', reageerde Caroline bits. 'Nou dan ben je flink aangekomen zeg. Dat werk in die snackbar blijft niet onopgemerkt.' Ze hoorde de minzame toon in de stem. Maar ze reageerde niet. Ze draaide zich enkel om.

De moeders keken haar met indringende blikken aan, maar de vaders keken niet minder dan ze eerder keken. Ze bleven gefascineerd door haar indrukwekkende verschijning. Haar borsten waren natuurlijk ook tot grote grootte naar voren gekomen. Dat haar buik ook iets verder naar voren welfde, namen de vaders voor lief. Hun ogen genoten van de schoonheid die erbij gekomen was. Ze keken haar met grote ogen na. Caroline zag de blikken en ze genoot ervan.

Toen even later Henk binnenkwam en naast haar ging zitten, verrastte de aanwezige bezoekers misschien nog meer. Zeker ook toen hij met haar de zaal verliet. Hij schoof zijn hand onder haar colbertje door en legde hem over de lovehandle die zich boven haar heupen vormde. Zijn handpalm drukte lieflijk op de bolling langs haar zij, in de richting van haar buikje. Hij keek er genoegzaam bij en zo verlieten ze aan het einde van de avond de voorstelling.

Lees deel 12 van Groeiende schoonheid: Volproppen »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)