Buik 66 – Slaapkamergeheimen

Een intieme foto. Een vrouw, mooie donkere lange haren. Ze kijkt weg van de camera naar beneden. Een beetje verlegen ook. Ze houdt haar handen voor haar grote borsten en drukt daarmee haar tietenvlees extra omhoog. Het ziet er allemaal heel zacht uit. De buik hangt in volle aanwezigheid naar beneden en valt zelfs buiten de foto.

De donkere slaapkamer waar de foto is gemaakt en de lage resolutie van de foto maken het nog intiemer. En wat een prachtige buik is hier te zien. Hij is zo groot en vol. De navel wijst trots vooruit. Onder de navel hangt een enorme berg buikvet. Het kan niet op. Een brede buikband moet het vet bij elkaar houden. Strakgespannen trekt hij van de rug, over de zij naar de onderbuik.


Onderbroek onder buik

Ze draagt haar onderbroek onder de enorme buik die ze van voren draagt. Het vet heeft de goede weg gekozen. De grote buik oogt imposant en mooi trekken de vetbanen door naar achteren. Haar billen vormen eveneens grote bollen naar achteren. Hier toont zich weelde in het kwadraat.

Ze drukt haar borsten enigszins omhoog waardoor je de aanzet van de bovenbuik heel goed kunt zien. Hier valt een mooie streep die de borsten van de buik scheidt. Een mooi gezicht. Je wordt automatisch nieuwsgierig naar deze forse boezem. Hij zal mooi hangen over de bovenbuik heen.

Dikke vetrol over rug

Net als de dikke vetrol die over haar zij loopt naar de rug. Het is misschien wel het begin van de scheiding met de bovenbuik. Hij bolt al prachtig over de zij en lijkt naar voren te willen groeien. Stiekem hoop je het ook, het ziet er veelbelovend uit. De grote borsten en stevige armen versterken dit gevoel. Hier staat een vrouw die meer dan mollig is: ze is mooi dik.

Reacties

  1. Wat is zij toch een mooie knappe dikke dame. Ze heeft een heerlijke pratige dikke lichaam.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. robin: er zijn vele betere

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik weet dat er dames zijn die dikker zijn. Maar zij ziet er ook niet verkeerd uit.
      Maar had jij het over je eigen dat er betere zijn anoniem

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)