Praten over gewicht 40 – Bitterballen en kaasplankje

'Al dat vet. Dat is niet goed.'
In de rubriek Praten over gewicht schrijven vetliefhebbers over de gesprekken die ze hebben of horen met vrouwen over hun gewicht. Vandaag komt een vetliefhebber een Koreaanse in de kroeg tegen die gek is op bitterballen en een kaasplankje bij een biertje.

Bitterballen en kaasplankje


Een tijdje terug raakte ik in de kroeg aan de praat met een Koreaanse die 2 maanden hier was. Ze gaf Engels op een hogeschool in de buurt en deed mee aan een uitwisselingsproject. We zaten aan een tafeltje. Ik kreeg zo prachtig uitzicht op haar mooie dijen en kleine, fluweelzachte buikje.

Ik was onder de indruk van haar kleine ronde buikje. Hij toonde zich aan de buitenwereld in haar strakke rokje. Het rokje sloot een eindje boven de taille, zodat de buik flink werd afgekneld. Ik kon zien dat het rokje eigenlijk te klein werd.


Vlezige dijen

Ik genoot ervan te zien hoe ze naar de bar liep om wat te drinken voor ons te halen. Haar vlezige dijen kwamen sexy onder haar rokje vandaan. Een mooi gezicht. Ze keerde terug met bier, een kaasplankje en een schaaltje bitterballen.

Ik greep het eten aan om een gesprek te beginnen over het eten hier. 'Die bitterballen zijn echt lekker', zei ze terwijl ze de bal in de mosterd doopte. 'En de kaas ook', vulde ze snel aan. Ze hapte de warme bitterbal naar binnen. Met een prikker haalde ze een stukje kaas omhoog.

Uitwerking

Dat al dat eten ook zijn uitwerking had, volgde snel. 'Ik ben enorm aangekomen sinds ik hier ben', vertelde ze. Ik knikte schaapachtig. 'Nee, joh, dat zal toch wel meevallen?'  'Echt hoor', grinnikte ze. Ik vervolgde weer. 'Ik zie er niks van. Je ziet er geweldig uit. Ben je echt zoveel aangekomen?'

Ze knikte. 'Kijk dan. Dit rokje kon ik 2 maanden terug nog goed aan. Vanmorgen kreeg ik het met de grootste moeite over mijn heupen. Mijn buik is 2 keer zo groot. Hij hangt overal overheen.' Ze schudde met haar bovenarmen.


Kipfiletjes

Ik zag duidelijk hoe de kipfiletjes naar beneden hingen. 'Kijk naar mijn armen.' Ze schudde nog eens nadrukkelijk. Ze stopte en hield even het stukje vet van haar bovenarm tussen duim en wijsvinger. 'Al dat vet. Dat is niet goed hoor.'

Ik glimlachte. Ze was ongelukkig met de situatie, maar niet ongelukkig om een biertje te drinken in de kroeg. Ze at bijna alles van het kaasplankje en de schaal met bitterballen op. Ze klopte die avond regelmatig op haar mollige buikje. Ik vond het schattig en probeerde haar gerust te stellen. Het zag er namelijk waanzinnig uit. Het is alweer een maand of 3 geleden. Ik ben benieuwd of er wat bijgekomen is.

Reacties

  1. supersexie al dat vet.
    en dan wat er in die broek hangt aan vet.
    super.hier droom ik van,echt een lekker ding.
    ik kan er niks aan doen maar ik hou van extreem dik!en dit is echt lekker,voor mij althans.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Extreem dik is super sexy

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)