Praten over gewicht 39 – Knappe moeder

Je bent een vetliefhebber of je bent het niet.
In de rubriek Praten over gewicht schrijven vetliefhebbers over de gesprekken die ze hebben of horen met vrouwen over hun gewicht. Vandaag vindt een vetliefhebber de mollige moeder van zijn vriend eigenlijk best opwindend. Zeker als hij merkt dat ze aankomt.

Knappe moeder


Een vriend van mij heeft echt een heel knappe moeder. Ze heeft jong kinderen gekregen. Bovendien ziet ze er gewoon heel jong uit. Ze mag dan 38 zijn, ze lijkt wel 28. Ik zie haar vaak bij allerlei evenementen op school. Zo was er laatst een sportwedstrijd waar ze haar zoon aanmoedigde.

Mijn vriend speelde en we keken hoe hij voetbalde met zijn team. Ik was onderwijl gezellig met haar aan het kletsen. Zo viel me wel op dat haar gezicht er wat voller uitzag. Ik twijfelde. Ze droeg namelijk een los floddershirt. Zo kon ik niet goed zien of de rest van haar lichaam ook wat voller was geworden.


Mogelijk aangekomen

Natuurlijk dacht ik als echte vetliefhebber aan meer. Mogelijk was ze aangekomen. Daarom begon ik er wat beter op te letten. Je bent een vetliefhebber of je bent het niet.

Een paar dagen later zag ik haar buiten school. Ze wachtte haar zoon op en ik was al buiten. Ik raakte even later gezellig met haar aan de praat over het rijbewijs. Mijn vriend was ermee bezig en ik wilde ook graag autorijles nemen.

Heuse pens

Dit keer droeg ze een heel strak shirtje. En echt waar ze had een heuse pens. Haar buik welfde duidelijk een paar centimeter naar voren in het te strakke shirt. Ik was diep onder de indruk. Eerst vroeg ik mij af of ze misschien zwanger was, maar dat leek me heel sterk.

Ik durfde er niet goed over te beginnen, ook omdat het de moeder is van een vriend van mij. Voorzichtig probeer ik nu op te letten of ze inderdaad dikker wordt. Wie weet komt er nog een vervolg.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)