Praten over gewicht 34 – Buik inhouden

Het was prachtig zoals deze vrouw naar haar buikje keek.
In de rubriek Praten over gewicht schrijven vetliefhebbers over de gesprekken die ze hebben of horen met vrouwen over hun gewicht. Vandaag ziet een vetliefhebber een meisje in een cafe zitten. Terwijl hij wacht op zijn koffie ziet hij hoe ze haar buik inhoudt.

Buik inhouden


Ik wachtte op een kopje koffie in een druk cafe. Het is een druk cafe, maar de koffie is meer dan het wachten waard. Ik stond geduldig in een hoekje op mijn beurt te wachten. Zodoende was ik volop in de gelegenheid om rustig om mij heen te kijken. Ik zag een prachtig meisje zitten op het terras.

Ze had donker haar. Ik schatte haar op begin twintig. Ze zat ze aan een tafeltje en wachtte duidelijk op iemand. Ze had een slank gezicht, maar een mollig lijf. Ze droeg een te strakke zwarte broek en een groen shirtje dat te klein was. Het trok telkens omhoog en accentueerde haar mooie lovehandles en ronde buik.


Terwijl ze wachtte op haar vriend zag ik dat ze haar buik inhield. Daarna trok ze haar omhoog gekropen shirtje naar beneden. Ze ontspande weer. Haar buikje was weer duidelijk zichtbaar in de bolling van het shirt. Ik zag hoe ze haar buik inhield en daarna weer losliet.

Het was een prachtig gezicht zoals deze jonge vrouw naar haar buikje keek. Daarna streelde ze liefkozend haar buikvet. Haar buik bestond uit 2 imposante rollen. Ze vatte de lovehandle over haar zij beet en volgde de lijn van de vetrol.

Zachtjes schudde ze haar vet. Ik genoot van dit moment. Het was een heel intiem moment. Ze ontspande haar buik weer. Ik zag dat hij weer mooi naar voren wees. Hij rustte van onderen op haar bovenbenen.

Haar vriend kwam naar haar toe. Hij had voor haar iets gehaald. In zijn hand hield hij een gebakje. Er zat een dikke laag slagroom op. Nu wist ik wel waar dit allerbeminnelijkste buikje vandaan kwam. In elk geval had ik een belangrijke sponsor achterhaald.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)