Bijverdiensten (5) – Niet te filmen

Anita en Johan merken dat er meer geld uit gaat dan dat er binnen komt. Anita vindt een baantje bij de banketbakker in de stad. Bij wijze van geintje stelt Johan voor dat Anita zich naakt laat fotograferen om wat bij te verdienen. Als de bezoekers van de site het wel waarderen dat Anita dikker wordt, merkt Johan dat verborgen verlangens ontluiken.

Niet te filmen


Ik aarzelde om de film op internet te plaatsen. We keken de volgende dag nog eens samen naar de film. Je zag onze gezichten niet. Ik verwonderde mij over de grote buik die voor Anita uit welfde. Hij was inderdaad rond geworden de laatste tijd. Ook zag ik hoe groot mijn pik werd van haar lijf. Ik voelde mijn lul weer groeien in mijn broek.

'We kunnen hem best plaatsen', vond Anita. Ze legde haar hand op haar buik. Hij stond mooi bol van de avondmaaltijd. Op de tafel lag naast de computer een zak chips. Af en toe pikte ze er een handje uit. De krokante aardappelschijfjes kraakten in haar mond. Ik zag dat haar hand onder het shirt verdween en over haar buik gleed. Een gewoonte die ze de laatste tijd had aangewend. Ze vond het heerlijk om over haar buik te wrijven.


Ze nam een slokje cola. 'Hij kan best op internet. Je kunt ons niet herkennen. En hij is gewoon ontzettend geil. Hij windt me best op nu ik zo kijk.' Ze keek naar mijn broek en zag de harde bobbel erin. 'En als ik jou zo zie, windt het jou ook best een beetje op.' Ze glimlachte en wreef met haar vrije hand over mijn bobbel. Ik draaide me om en streelde over haar volle buik. Wat voelde hij toch lekker.

Mijn hand kroop onder het shirt en voelde de verse vetlagen. Wat een zalig gevoel. Ik kreeg het idee dat ze vandaag weer extra gegroeid was. Gegroeid voor mij en de vele vrienden op de website. 'Ach', zei ik. Ik merkte dat ze geil werd van mijn strelen. Ze hing half naar achteren waardoor haar buik nog sterker naar buiten bolde. De enorme boezem stak tevreden omhoog. Wat een heerlijk lijf kreeg mijn Anita. Ik streelde haar weer overal en voordat ik er erg in had, verdwenen we onder de lakens voor een harde neukbeurt.

We waren klaar. Ze zat op de bedrand. Ik zag haar half van achteren en opzij. Haar buik vormde van onderen een stevige rol die over haar heup naar buiten welfde. Hij liep door naar achteren. Het leek of hij ophield bij haar billen. Hij ging er in elk geval in over. Wat een prachtige vrouw werd mijn Anita. Ik zag hoe haar buik meer en meer op haar bovenbenen rustte. Hoeveel kilo's zouden zich intussen in haar lijf genesteld hebben, vroeg ik mij af. Ik dacht aan de 2500 euro die de fan had toegezegd.

Dezelfde avond plaatste ik het filmpje. Ik zag dat binnen een halfuur al 100 bezoekers gekeken hadden en er 10 nieuwe abonnees bijgekomen waren. Het liep storm. Zeker ook het promotiefilmpje van 1 minuut droeg bij aan de enorme toeloop. Een dikke vrouw die geneukt werd, gaf veel reden om te kijken. Ook merkte ik dat er veel op verschillende forums over gesproken werd.

De film was zodoende een razendsucces. Ondertussen moedigde ik haar aan om ’s avonds nog een extra zak chips open te trekken. ‘Het is toch lekker en je doet het voor de klant, nietwaar’, grapte ik. Ook bij het avondeten, schepte ik vaak haar bord overvol met pasta of een vette lekkernij.

Ik kookte steevast teveel. Als ze het ophad, vroeg ik of ze nog wat wilde. Als ze voor de derde keer wilde afslaan, zei ik dat het zo zonde was om het allemaal weg te gooien. Dan vroeg ik bijna bedelend of ze het alsjeblieft niet op wilde eten. Voor een keertje. Morgen zou ik dan wel wat minder koken. Vaak nam ze nog een beetje. Zo werd haar maag geleidelijk aan groter. Met het groeien van haar maag groeide ook de behoefte aan eten.

Het was een week of 4 na de laatste weegschaalbeurt. Ik stelde haar voor weer op de weegschaal te gaan staan. We zouden het opnieuw filmen. Als ze meer dan 81 kilo woog, dan was ze 10 kilo aangekomen. We mochten dan de bieder van de primeur laten genieten voor zijn toegezegde 2500 euro. Zo gezegd zo gedaan. Anita trok haar kleren uit. De buik stak een ferm eind naar voren. Het leek er verdomd veel op dat ze de 80 kilo nabij was. Dat zou mooi zijn, dan konden we in elk geval de bijdrage incasseren.

Mijn ogen puilden uit mijn oogkassen. Anita vertoonde grote gelijkenis met een vrouw die in de zesde maand van de zwangerschap zat. Zo pral stevende haar buik als de boeg van een schip voor haar uit. Haar borsten moesten ook een cupmaat zijn gegroeid, want ze pasten niet meer in haar beha. Het vlees welfde er een aardig eindje overheen. Ik zag overduidelijk dat dit lichaam royaal gegroeid was. Ze keek zelf ook met verbazing naar haar rondingen.

De videocamera draaide. Ik maakte foto's. Haar buik welfde nog verder naar voren dan eerst. Dat zag ik duidelijk. Ook leek het of de lovehandles over haar heupen wat groter waren geworden. Gewoon wat voller en ronder. Net als haar billen. Ze draaide zich zo mooi om. Ik zag hoe haar billen vol naar achteren wezen. Ze leken wat voller en drukten behoorlijk in haar onderbroek.

Lees het zesde deel van Bijverdiensten: 250 bezoekers per kilo »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)