Praten over gewicht (31) – Strijd tegen kilo's verliezen

De stof van de rok was gespannen door de dikke heupen en dijen.
In de rubriek Praten over gewicht schrijven vetliefhebbers over de gesprekken die ze hebben of horen met vrouwen over hun gewicht. Vandaag bezoekt een vetliefhebber zijn bank en ziet een prachtige medewerkster staan Zo te zien is ze haar gevecht tegen de kilo's aan het verliezen.

Strijd tegen kilo's verliezen


Vanmiddag moest ik naar mijn bank om wat financien te regelen. Daar zag ik een ongelofelijk lekkere stoot werken. Echt een stuk. Er liepen zelfs meer knappe meiden rond, maar deze sprong er echt uit. Ze was lekker mollig en dat was goed te zien in het uniform dat ze droeg.


Alle medewerksters liepen rond in uniform. Het uniform bestond uit een korte rok die iets boven de knieën ophield. En een bloesje. Bij deze vrouw zaten de kleren een stuk strakker dan bij haar collega's. De knopen van het bloesje stonden strak. In tegenstelling tot haar collega's droeg ze het bloesje los en was hij niet onder het rokje gestopt van onderen.

Strakgespannen bloesje

De stof van het bloesje stond nog niet heel strakgespannen. Ik probeerde voor te stellen hoe het eruit zou zien als ze net een grote maaltijd had weggewerkt. Dan zouden de knoopjes een eind naar voren wijzen. Net als dat haar shirt een stukje naar voren gedrukt zou worden door haar volle buik.

Het mooiste was haar rok ter hoogte van de sluiting. Het knoopje zat behoorlijk strakgespannen. Ze had die morgen flink haar buik in moeten houden. Ze draaide zich om en ik zag dat haar rits een eindje openstond. De rok zat dus een tikkeltje te strak om hem nog helemaal dicht te krijgen.

Forse dijen

Ik zag haar forse dijen. Ze waren lekker dik. De rits stond een eindje open. De stof van de rok was gespannen door de dikke heupen en dijen. Van voren kon je het nauwelijks zien. Ze stond een beetje voorover gebogen over haar bureau en zo ontdekte ik het. Haar bloesje verborg de opening doordat hij er een stukje over viel.

Ik zag het en merkte dat er flink aan de knoop van het rokje werd getrokken. Haar heupen en dijen zorgden voor een flinke spanning. Van voren viel het nauwelijks op, maar ik had het geizen. Ook zag ik haar buik een flink eind in het bloesje welven. Ze kwam weer overeind en haar buik viel weer een stukje naar beneden. Die gaat de strijd tegen de kilo's heel snel verliezen, dacht ik.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)