De koekwinkel (12) – Een helpend mondje

Als Mirjam voor een extra lening bij haar bank komt, krijgt ze te horen dat ze platzak is. Ze kan niet meer lenen. Zodoende krijgt ze de vraag om de eigenaar van een koekjeswinkel van de ondergang redden. Ze ervaart de liefde en opwinding van het eten. Met de buik vol krijgt ze het ene orgasme na het andere. De hoeveelheid koek en donuts neemt enorm toe. Daarom heeft mevrouw Mazachma Josje van het restaurant uitgenodigd om een mondje (!) te helpen.

Lees het eerste deel van De koekwinkel: Geldgebrek »

Een helpend mondje


We lagen op de bank en waren diep aan het zuchten. 'Poeh', zei Josje. 'Ik ben echt vol. Mijn buik is tonnetje rond.' De 5 kratten met koeken en donuts die mevrouw Mazachma bracht vanmorgen waren leeg. Op 1 krat na. De knoopjes van haar broek had ze ergens halverwege open gemaakt. Haar buik bolde pral naar voren. Het zag er komisch en geil tegelijk uit. Haar buik was mooi rond door de zoete maaltijd.

'We hebben nog een krat', zei ik. Ze zuchtte. 'Maar die kan ik echt niet meer op hoor.' Ik merkte dat mijn eigen maag ook bol stond van het eten. 'Toe neem nog wat', zei ik. 'Je zult niet weten wat je voelt.' Mijn klitje klopte al. Alsof hij wist dat het niet lang meer zou duren. Mijn buik welfde royaal en tevreden over mijn broek heen. Ik wreef over mijn volle buik en voelde hoe mijn klitje harder begon te kloppen. 'Toe geef me wat', vroeg ik aan Josje.


Ze pakte een dikke rol cake. Van binnen was de cake gevuld met zachte room en aardbeienjam. Ik nam een hap en voelde hoe een hand mijn onderbroekje in gleed. De vingers speelden rond de ingang van mijn kut en drongen zachtjes naarbinnen. Het was er nat genoeg voor en ik kreunde innig tevreden. Hier gebeurde iets verschrikkelijk lekkers. De vingers gleden verder mijn zachte kut in en zochten naar mijn klitje. Het leek wel of mijn klitje het uitschreeuwde, zo hard klopte het van binnen.

Ik voelde hoe ze mijn klitje beroerde en tegelijk begonnen we te zoenen. Ik voelde langs mijn handen haar mollige lijf gaan. Ze stopte met zoenen en voerde me weer een hap cake. De stimulans beneden nam toe. Hier gebeurde iets moois. Ik dacht terug aan mijn droom. Wat een lichaam had ik in die droom. Overal welfde het vet van mijn buik om mij heen. Overal waar ik keek en voelde was ik. Elke aanraking was genoeg om mijzelf te stimuleren. Elke hap eten was voldoende om klaar te komen.

Ik kwam goddelijk klaar terwijl Josje mij de laatste hap cake voerde. Nu was het mijn beurt. Ik streelde over haar kleine buikje. Hij was sinds de laatste keer behoorlijk gegroeid, besefte ik. 'Je hebt goed je best gedaan', fluisterde ik. 'Ik wil worden als jij', zuchtte ze. 'O, maar dan moet je nog heel veel eten', zei ik. 'Dat ga ik ook doen.' Ik haalde een donut uit de krat en voerde hem aan haar. Daarna nog 1, daarna nog 1. Ze raakte snel verder gevuld.

'Ik kan niet meer', zuchtte ze. 'Je moet', zei ik. 'Als je zo dik wilt worden als ik, dan zul je nog even moeten doorgaan.' Ze kreunde. Ik streelde over haar buikje. Haar maag trok zich samen tot een dikke klont. Ik masseerde hem en hoorde dat het verlichting bracht. Daarna voerde ik haar nog een donut. Nu gleden mijn vingers haar kutje binnen op zoek naar het plekje. Ik voelde hoe het tintelde. Wat een herkenning. Josje kreunde van genot. Ze pakte zelf een nieuwe donut uit de krat. 'Wat is dit lekker', riep ze. Haar stem klonk verrukt en haar lijf schudde van genot.

Zo verdween de rest van de inhoud uit de krat in onze magen. We waren allebei goed gevuld en gingen even op mijn bed liggen. Het monde even later uit in een prachtig liefdesspel. De vibrators uit mijn nachtkastje kwamen goed van pas. Josje zoende heerlijk. Ik genoot van haar nieuwe vet. Het voelde zacht en warm aan. Het zag er zo veelbelovend uit. Hier kwam een prachtige dame in bloei te staan. Als een indrukwekkende knop die elk moment kan uitbloeien tot een grote bloem.

Ik wist hoet het voelde en wilde haar verder stimuleren. Zelf droomde ik helemaal weg bij het idee dat ik mijn leven compleet aan het veranderen was. Ik was een hongerige wolf geworden die dag en nacht verlangde naar eten. Het kon nooit genoeg zijn. Ik streelde over haar buik en voelde de nieuwe striemen die zich gevormd hadden. Haar buik was hard gegroeid. Ik kneep zachtjes in het vet en voelde de striae. Het waren dunne streepjes die zachtjes boven de huid uitstaken. Ik herkende het van mijn eigen striemen.

'Ik heb honger', zei Josje wat later. Ik schrok wakker. We waren in slaap gevallen. Ze stond naast het bed. Haar buik bolde heel sexy naar voren. Het leek wel of ze in de zesde maand van haar zwangerschap zat. Ze liep intussen een aardig eindje op mij achter. Zo rond was ik toen ik haar leerde kennen. 'Kom', zei ze tegen me. 'Ga mee naar het restaurant. Ik moet zo beginnen. Dan kunnen we eerst nog wat eten.'

We stapten in haar auto om naar de hoek van de straat te rijden. We waren lui geworden. Met elke kilo was ik gemakzuchtiger geworden. Ik had geen zin meer om te lopen. Bij het lopen over de parkeerplaats naar het restaurant voelde ik hoe mijn nieuwe lijf bewoog. Mijn dikke onderbuik tikte bij elke stap tegen mijn volle bovenbeen. Wat een geilheid leverde dat op. Elke stap zette mijn klitje meer in brand.

Ze zette een grote chocoladetaart tussen ons in op de tafel. 'Deze is nog over van gisteren. Die kunnen we niet meer verkopen straks. Maar we kunnen hem natuurlijk wel opeten.' Ze gaf me een dikke knipoog erbij. We ze gaf mij een grote vork en stak haar eigen vork in de grote taart. Het leek wel of we een wedstrijd deden. Ze schrokte de taart naar binnen. Ik volgde in hetzelfde tempo. Wat een smaak en wat at Josje met een snelheid de taart op.

Ik volgde in hetzelfde tempo en merkte dat ik het bijna niet meer kon bijhouden. Ze stond op mij voor en verorberde hap na hap van de grote taart die op de tafel lag. Josje at maar door en werkte bijna driekwart van de taart naar binnen. Ik had de rest verorberd. 'Je bent goed bezig', zei ik met een lichte verbazing in mijn stem. 'Ik eet elke dag voor ik begin mijn buikje rond', verklapte ze. Ze wreef over haar kogelronde buik.

Hij was inderdaad rond gegeten. 'Ik zit bommetje vol', zei ze. 'Wil jij nog wat?' Ik knikte. Ze liep even weg. Even later kwam ze terug met een bord waar een groot stuk kip op lag en patat. 'Daar hou ik van', zei ik. 'Dat dacht ik wel', antwoordde ze. Zo kon ook ik mijn buik kogelrond eten. Ik zuchtte want ik zat inderdaad bommetjevol. Voor Josje begon de werkdag, voor mij was hij voorbij. Ik ging terug naar huis en zou haar dadelijk weer ophalen.

Het ging razendsnel met het aankomen. Terwijl ik naar huis reed, vroeg ik mij af wanneer ik de 200 kilo zou bereiken. Het zou niet lang meer duren. Bovenaan de trap van mijn appartement hijgde ik van de zware rit van auto naar boven. Ik sleepte al een flink gewicht met mij mee. Ik zou nu zeker een eindje boven de 140 zitten na al het eten van vandaag.

Josje groeide ook voorspoedig, maar ik had nog altijd een mooi voorsprong op haar. Maar ik moest goed mijn best doen om op voorsprong te blijven. Dat besefte ik maar al te goed. Ze at als een uitgehongerde wolf en haar buik zocht de ruimte op. In de dagen dat ik haar niet gezien had, was haar buik overduidelijk een eindje naar voren gegroeid.

Lees deel 13 van De koekwinkel: Kloppend klitje »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)