Buik (48) – Zwanger of niet?

Ben je zwanger? Er zijn dikke vrouwen die het een verschrikkelijke vraag vinden. De vragensteller schaamt zich ook diep als hij erachter komt dat vet is in plaats van een klein kind. De blijde verwachting is er helemaal niet. De buik bestaat puur uit door overdaad verworven vet. Als ze dan ook nog eens haar hand op de buik houdt, slaat de twijfel toe: is ze zwanger of niet?

Deze bolle vrouwenbuik is voor het grootste deel een lekkere vetmassa. Misschien zit er een baby in verscholen, maar de kans is niet zo groot. De dikke lovehandles over de heupen, het overweldigende tietenvlees en de dikke benen vertellen dat. Toch kun je er zo naast zitten. De enige die weet of ze echt zwanger is, is de eigenaresse van deze buik.


Opwinding vermeende zwangerschap

Als in een mooi verhaal van een dikkerwordende vrouw de vraag langskomt of ze zwanger is, windt dat veel vetliefhebbers op. Juist die vraag bewijst de forse groei in korte tijd. Als een vrouw in korte tijd flink aankomt, dan krijgt ze steevast deze vraag. De vrouw van deze foto is eveneens flink van voren aangekomen. De overdadige borsten doen de rest.

Het ziet er heerlijk uit. Het tietenvet welft royaal over de beha en het hemdje heen. Een verrukkelijk plaatje. Bovendien ligt haar hand genoeglijk op haar buik. Ze is tevreden met haar buik. Dat straalt deze foto van alle kanten uit. De buik vormt zich mooi naar voren en maakt daarmee de indruk van de hoogzwangere.

Niet zwanger maar dik

Toch is deze vrouw niet zwanger. Ze is gewoon mooi dik. Alle lijnen van de dikke buik naar achteren vertellen dat. Ze heeft een heerlijke muffintop, zoals Amerikanen dat noemen. De overdadige vetrollen welven mooi over alle kledingbanden heen. Net als de muffin over de randjes heen rijst, zo groeit haar dikke lijf uit de kleren.

Een foto die eigenlijk te mooi is om waar te zijn. Zou ze dan toch niet zwanger zijn? De vetrol die over haar heupen naar de navel loopt, laat zien dat hier geen sprake kan zijn van zwangerschap. Hij ziet er overtuigend en vol uit. De navel ligt diep in het vet, terwijl bij hoogzwangeren de navel juist naar buiten groeit. Vet groeit om de navel heen. Een kind erachter.

Maar het echte antwoord? Dat weet de eigenaresse van deze prachtige buik alleen...

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)