Buik (42) – Te klein bloesje


Een dame die het bloesje van een kilo of 20 geleden weer eens aantrekt. Het levert een mooie foto op van een grote buik, die ver onder het bloesje uit komt. De knopen staan strakgespannen. Elke hap adem is voldoende om de knopen los te laten schieten. Zo strak staat de stof rond haar dikke buik.

Ze verstopt haar handen heel mooi in haar onderbroek. Onbewust drukt ze daarmee haar buik nog een eindje naar voren. Groot en majesteitelijk is hij. Het ruitjesbloesje doet de rest. Hij bedekt heel mooi het bovenste gedeelte. Precies ter hoogte van de navel toont de buik zich aan de toeschouwer. En wat er dan te zien is...


De lovehandles over de heupen, welven marginaal naar buiten. Alles is in de buik gaan zitten. Hij welft overtuigend naar buiten en drukt mooi naar beneden. De bovenbuik lijkt een eindje verder naar voren te wijzen dan haar onderbuik. Haar imposante boezem rust niet echt op haar buik, maar drukt wel prachtig in het bloesje. Het maakt haar onwijs sexy.

De onderbuik doet de rest. Het enige blote lichaamsdeel trekt alle aandacht. Zo steekt hij niet alleen een flink eind vooruit, hij hangt ook een flink eind naar beneden. Het zorgt ervoor dat de onderbroek nauwelijks zichtbaar is. Alleen over haar heupen is een stukje van den lichtblauwe onderbroek te zien.

De rest hangt naar beneden. De kenner weet dat hij heen en weer beweegt bij de minste beweging. Het vet siddert bij de kleinste inspanning. De onderbuik bolt heel mooi waarmee ze overtuigend haar vetmassa van voren draagt. Alles lijkt zich ook nog eens te concentreren naar voren. Het maakt haar tot een begeerlijke meid.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)