Buik (41) – Een handvol vasthouden

Wat is een handvol? En wat is meer dan een handvol. De eigenaresse van deze prachtige vetmassa kan het met haar hand vasthouden. Ze houdt royaal over. Wat een prachtige foto is dit. Hier spreekt trots en verbazing tegelijk uit. Want wat houdt ze een grote buik omhoog.

Haar duim drukt een eindje in haar buikvet. De navel navel wijst als trotse trofee omhoog. Hier ligt een welgevormde en weelderige vetmassa. De eigenaresse is trots op het resultaat en drukt het ietsje omhoog. De kijker verwondert zich en vindt het plaatje tegelijk enorm opwindend.


Bijdrage Beha

Misschien dat de beha ook hieraan bijdraagt. De borsten zijn eigenlijk te groot voor deze beha. Het tietenvet komt zelfs een eindje over de beha-bandjes heen. Ze drukt de buik en haar borsten een eindje omhoog. Zo gunt ze de kijker een blik op haar groene slipje.

Het vet is ook zo heerlijk flexibel, vormt zich mee met de vorm van de hand. Ze pakt het vet stevig vast. Het voelt ook heerlijk zacht en warm. De rest van haar lichaam straalt deze molligheid verder uit. Hier ligt een meisje dat van genieten weet. Ze straalt dat genot helemaal uit. Elk deel van haar lichaam vertelt dat ze dik is en misschien nog wel dikker wordt.

Stukje over slipje heen

Eigenlijk valt de buik een stukje over het slipje heen. Dat maakt dit plaatje extra mooi, want je krijgt een inkijkje over wat eronder zit. Ze demonstreert even hoe zwaar ze wel niet is. Je verlangt als buikliefhebber ernaar deze buik te pakken. Zachtjes te schudden en haar in vervoering te brengen. Het ziet er ook heel uitdagend uit, want haar bovenbeen is eveneens lekker mollig. Hier valt veel plezier te beleven.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)