Buik (33) - 2 meiden, 2 buiken

2 vriendinnen bij een avondje stappen. De huid lekker gebruind door de zon. Je voelt de warmte van de avond. De meiden babbelen nog even lekker na. En ze hebben allebei een buikje. Een lekker buikje, maar het meisje met het gestreepte shirt heeft natuurlijk het lekkerste buikje. Daarvoor moet het andere meisje nog wel wat moeite doen. Wat haar heel guitig maakt, is de hand die ze – bewust of onbewust – tussen haar benen houdt. In de nabijheid van een gevoelig en begeerlijk plekje.

De buik van het meisje met het streepjesshirt welft prachtig naar voren. Ook de navel tekent zich er mooi in af. De streepjes accentueren de rondingen van deze dame. Boven de heupen prijken duidelijk de lovehandles. De streepjes helpen om de bolling goed te zien. Daarboven is eveneens een lichte glooiing te zien. Kortom, dit is veelbelovend.


Prachtige boezem

Om nog maar te zwijgen over de prachtige boezem die mooi gebruind in het shirtje hangt. Te mooi om waar te zijn. Ook hier helpen de strepen van het shirt om de accenten op de juiste manier te leggen. Het lichte onderkinnetje van het meisje doet de rest. Ze ziet er prachtig uit.

Het contrast met het andere meisje doet haar opblinken als een stukje goud temidden van de stenen in een rivier. De buik van het andere meisje reikt niet zo ver. De borsten steken minder ver vooruit. Net als het ontbreken van aantrekkelijke lovehandles. Al belooft de lichte bolling van de buik wel wat. Nog even en wie weet. Een vakantie met veel eten doet wonderen. En daar is de avond zwoel genoeg voor.

Reacties

  1. mollig is lekker, ook als ze een beetje mollige bovenarmen hebben en mollige benen. Onder mollig versta ik een meisje tussen de 155 en 160 cm niet dik of vet, nee , gewoon meer dan normaal. En die graadmeter loopt bij mij zo we gaan van broodmager naar supervet.

    1 graadmager ( anorexia mager )

    2 mager.

    3 super slank

    4. slank

    5. slank tot normaal.

    6. normaal.

    7. Normaal tot een beetje mollig

    8. lekker mollig.

    9. mollig tot stevig.

    10. stevig.

    11. stevig tot dik.

    12.ECHT DIK

    13, echt dik tot vet.

    14. super vet.

    15. OBESITAS !! SUPER MONSTERLIJK DIK.

    EINDE!!!

    hET LIEFST HEB IK PUNT 7 dat ze net mollig beginnen te worden heeeeerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik heb een zusje van elf die weegt nu 59 kilo en is 1.40 lang welke punt is zij dan?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. It's not my first time to pay a visit this web site, i am
    browsing this web page dailly and obtain pleasant information from here
    everyday.

    my web page - große Größen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoeveel kilo weeg je als je Obesitas hebt over de 100 kilo

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)