Buik (29) – Buik stevent boezem voorbij

Als mijn buik maar niet verder vooruit welft dan mijn borsten. Voor veel vrouwen klinkt dat als een angstscenario. Een dikke buik is al de grens. Als hij dan ook nog eens verder naar voren steekt dan de borsten, dan is het alle reden om te gaan lijnen.

De vrouw van deze foto is echter trots op haar buik. Ze heeft nog niet zo lang geleden het idee gekregen om zich helemaal te laten gaan. Elke avond met volle maag naar bed. De kilo's vliegen eraan. Vooral de buik moet eraan geloven. Hij welft een fors eind naar voren.


Vetaanwas bij buik

De vetaanwas vindt bij dit meisje vooral plaats bij de buik. Hij vormt nog mooi 1 geheel en begint gelijk onder de borsten met de ronding naar buiten toe. De ronde buik trotseert overduidelijk nog de zwaartekracht. De vraag is hoe lang dat nog duurt. Aangezien de onderbuik al een uitbreiding van onderen ondergaat. Een indrukwekkend plaatje waarbij de buik tot een enorme bal is verworden.

Geluk schijnt aan de horizon voor de liefhebber van volle vrouwenbuiken. Hij begint de uittocht naar beneden. Het hek is van de dam. De broek draagt ze al onder haar dikke buik, waardoor de buik alle ruimte krijgt. Bovendien verschijnen de eerste lovehandles boven haar zij.

Ze drukt haar hand op haar heupen en vlak daarboven ontwikkelen zich mooie vetbanden. Hier gebeuren mooie dingen. Kortom, een belevenis voor het oog van de vetliefhebber. Hier ontstaat iets moois waarvan de uitwerking nog lang zal heugen.

Meer Buikblogs

De buikblog verschijnt elke dinsdag. Hierin wordt een mooie vrouwenbuik besproken. Lees ook de andere buikblogs »

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)