Praten over gewicht (18) – Te laat

In de rubriek Praten over gewicht schrijven mannen met een voorkeur voor dikke vrouwen over de gesprekken die ze hebben met vrouwen over hun gewicht. Het is een heimelijk genoegen. Vandaag neemt een vetliefhebber taart en koek mee naar school. Een meisje vraagt zich af of hij hen dik wil hebben. Maar voor het mollige meisje is hij te laat.

Te laat


Ik zat op de middelbare school naast een mollig meisje. Haar buik was niet alleen groot. Hij was ook prachtig rond. Ook stak haar kont machtig mooi naar achteren. Hij was eveneens geweldig vol en rond. Ik hoorde haar praten met een vriendin en klagen over haar gewicht. Ze vond zichzelf wel 10 kilo te zwaar.

Op een dag hadden we een feestje thuis en een dag later was er van alles overgebleven. Ik was op een dieet voor bodybuilding dus het leek mij wel leuk om de taart en koeken mee naar school te nemen. Een meisje zei tegen een vriendin: 'zou hij niet proberen om ons dik te krijgen?'


Hap van donut

'Dan is hij te laat', zei het dikke meisje waarbij ze haar ronde buikje streelde en met de vrije hand een hap van de donut nam. Dat was wel een van de hoogtepunten rond meisjes, gewicht en aankomen op de middelbare school.


Volgende week: Mantelpakje

Volgende week het verhaal van een meisje dat een mantelpakje krijgt kort na een dieet. Als ze het later weer aan wil trekken, levert dat moeilijkheden op. Al lijkt de vetliefhebber die dit verhaal vertelt daar weinig last van te hebben.
De rubriek Praten over dik verschijnt wekelijks op zondag.

Bekijk het overzicht van Praten over gewicht »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)