Praten over gewicht (17) – Verloren

In de rubriek Praten over gewicht schrijven mannen met een voorkeur voor dikke vrouwen over de gesprekken die ze hebben met vrouwen over hun gewicht. Het is een heimelijk genoegen. Vandaag een dik meisje dat een gezelschapsspelletje verliest. Het verloren partijtje verklaart meteen waarom ze te dik is.

'Als ik geïrriteerd ben, moet ik altijd eten'

Verloren


Ook ik vind het geweldig als meisjes over hun gewicht praten. Ik ontmoette jaren geleden een meisje. Ze was geweldig, onwijs knap, zeg maar het populairste meisje van de universiteit: blond, grote tieten en heel mooie ogen. Maar ze was zeker een een kilo of 15 te zwaar.

Ze was haar kleren helemaal uitgegroeid. Haar dikke lovehandles waren overduidelijk zichtbaar. Ook zat haar beha veel te krap. Ik kon duidelijk zien dat ze vrij kort geleden was aangekomen. We hadden die avond echt een geweldige avond. Ik heb lang met haar gekletst en we speelden met de groep een spelletje. Zij verloor.


Ze vond het echt niet leuk dat ze verloren had. Haar reactie was dat ze eten ging halen en echt best veel eten naar binnen werkte. 'Ik moet eten. Ik moet eten', zei ze. 'Als ik geïrriteerd ben, moet ik altijd eten.' Ze schrokte een flinke hoeveelheid chips en snoepgoed naar binnen.

Ik vond het onwijs opwindend om dat van haar te horen en haar zo te zien eten. Het verklaarde voor mij hoe ze zo lekker mollig kon zijn.

Volgende week: Te laat

Volgende week neemt een vetliefhebber taart en koek mee naar school. Een meisje vraagt zich af of hij hen dik wil hebben. Maar voor het mollige meisje met een grote en rond buik is hij te laat.
De rubriek Praten over dik verschijnt wekelijks op zondag.

Bekijk het overzicht van Praten over gewicht »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)