Buik (16) - Buik voor koelkast



Een buik waarvan je droomt. Het beeld dat erachter zit belooft nog meer voor in de toekomst. Een opwindend plaatje van een buik, half voorover gebogen waardoor hij nog sterker komt te hangen. Een hand ligt liefdevol geklemd tussen borsten en buik. Ik ben er gek op als een dikke vrouw haar hand op haar ronde buik heeft liggen. De andere hand grijpt iets eetbaars uit de volle koelkast.

Hongere vrouw

Je krijgt een beeld voor ogen van een mollige vrouw die midden in de nacht honger heeft gekregen. Ze kan de slaap niet meer vatten. De gedachte aan eten laat haar niet meer los. Daarom besluit ze even een kijkje te nemen in de koelkast, op zoek naar iets eetbaars. In alle wanhoop grijpt ze maar naar een pot met een soort jam erin. Het kan als een heel goed ingrediƫnt dienen voor een calorierijke weight gain shake. Om haar knorrende maag wat rustiger te krijgen legt ze haar hand op haar ronde bovenbuik.


Mooie buik

Wat vaststaat is dat deze dame een mooie buik heeft. Haar onderbuik is indrukwekkend vol en rond. Hij is snel gegroeid, zo laten de bloeduitstortinkjes zien, maar het kunnen ook striemen zijn van de harde groei. Ook deze buik dreigt te splitsen bij de navel. Het is nog niet zover, maar de onderbuik buigt al lichtjes af in de richting van de navel. De navel trekt altijd hard aan het vet.

De bovenbuik is hier het toonbeeld van rust en gedegenheid. Hij buigt mooi mee naar voren. Misschien omdat hij nog niet zo gevuld is. Misschien omdat hij juist helemaal tot berstens toe gevuld is. Hij begint mooi op te bollen vanonder de borsten en buigt lichtjes af richting navel. Hij wijst nog net niet verder naar beneden dan de onderbuik, maar de eigenaresse kan hem iets omhoog drukken met haar hand.

Verbeelding spreekt

Kortom, een afbeelding waarbij de verbeelding spreekt. Ik vind het een opwindend plaatje waarbij de nodige hoop voor de toekomst spreekt. Deze dame heeft zich net volgegeten of gaat het doen. Dat is duidelijk. Dus hopelijk krijgt dit verhaal nog een vervolg...

Volgende week

De vergelijking van 2 totaal verschillende buiken leert dat groot niet per definitie mooi is. Zeker als de andere buik opgedeeld is in enkele indrukwekkende rollen. Toch maakt de combinatie het plaatje erg opwindend.

Meer Buikblogs

De buikblog verschijnt elke dinsdag. Hierin wordt een mooie vrouwenbuik besproken. Lees ook de andere buikblogs »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)