Praten over gewicht (4) – Bikinimeisje

In de rubriek Praten over gewicht schrijven mannen met een voorkeur voor dikke vrouwen over de gesprekken die ze hebben met vrouwen over hun gewicht. Het is een heimelijk genoegen. Vandaag spreekt een vetliefhebber een vriendin in het zwembad. Hij heeft haar langere tijd niet gezien, maar ziet nu dat ze flink is aangekomen.

'Mijn moeder kon niet geloven dat ik zo dik ben geworden.'

Bikinimeisje


Afgelopen zomer was ik sinds tijden weer eens in het zwembad. Ik kwam een meisje tegen die die ik al een paar jaar niet meer gezien had. Ze was altijd slank geweest en droeg nu een bikini. Al van verre kon je zien dat ze flink aangekomen was.


Ze was net als ik alleen en ik was naast haar gaan zitten. We waren gezellig aan het kletsen. Ik vroeg haar waar ze nu woonde. Ze was verhuisd en vertelde dat het daar hartstikke saai was. Ze verveelde zich verschrikkelijk. 'Ik werk van maandag tot en met vrijdag en ga op zaterdag uit. Verder eet, drink en slaap ik vooral.'

Ik knikte. 'Geen wonder dat ik zo dik ben geworden als een varken', vervolgde ze. 'Mijn moeder zag me gisteren en kon niet geloven dat ik zo dik ben geworden.' Ze pakte haar mollige buik in haar handen en schudde het nieuwe vet heen en weer. Ik zag dit allemaal en vond het zo opwindend dat ik een erectie kreeg.

Binnen enkele seconden stond hij fier overeind. Ik wist niet wat mij gebeurde en was verbaasd dat dit gebeurde. Je kon hem duidelijk zien in de dunne stof van mijn zwembroek. Daarom probeerde ik op mijn buik te gaan liggen, zodat het wat minder opviel. Haar veroveren was geen optie, ze was getrouwd.

Volgende week: Tatoeage op lovehandles

Volgende week laat een vetliefhebber zijn vriendin een tatoeage zetten op haar lovehandle om te zien of ze moet afvallen. De rubriek Praten over dik verschijnt wekelijks op zondag.
Lees Praten over gewicht (5): Tatoeage op lovehandles »

Bekijk het overzicht van Praten over gewicht »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)