Praten over gewicht (2) – Dikmakers

In de rubriek Praten over gewicht schrijven mannen met een voorkeur voor dikke vrouwen over de gesprekken die ze hebben met vrouwen over hun gewicht. Het is een heimelijk genoegen. Vandaag het verhaal over een Italiaans meisje met grote liefde voor het eten uit haar geboorteland.

Ze schudde haar mollige buikje lachend heen en weer.

Dikmakers


Eens kwam ik een Italiaans meisje tegen in een kroeg ergens in Duitsland. Ze was klein van stuk en fors. Als ze zat leken haar bovenbenen echt fors. Dat werd nog eens sterk benadrukt omdat ze klein was. Bovendien droeg ze een heel charmant buikje dat zelfs lichtjes over haar broekband heen welfde.


Koetjes en kalfjes

We hadden het over koetjes en kalfjes, zeg maar de dingen waarover je praat in een kroeg. Ik vroeg haar terloops of ze het eten in Duitsland wel lekker vond. Ze antwoordde dat ze gekker was op het eten haar thuisland Italië. Eten is een heel sociaal gebeuren, vertelde ze. Dat doe je met de hele familie.

Ze was gek op pasta en dat miste ze hier in Duitsland best wel. Wel merkte ze op dat Italiaans eten best dikmakers zijn. Ze pakte lachend haar mollige buikje en schudde hem lachend heen en weer. 'Daarom heb ik ook deze', zei ze er glimlachend bij.

Volgende week Franse les

De rubriek Praten over dik verschijnt wekelijks op zondag. Volgende week laat een meisje op de middelbare school tijdens de Frans les zien dat ze haar broek niet meer dichtkrijgt.
Lees praten over gewicht (3): Frans les »

Bekijk het overzicht van Praten over gewicht »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)