Buik (15) - Navel verstopt in buik


Een mooie buik, al wordt de aandacht afgeleid door de imposante boezem en de deurknop. Als je daar omheen of onder kijkt, dan die je een prachtige buik. Niet helemaal, de onderkant van de buik valt helaas buiten beeld. Wel zie je een indrukwekkende buik die heel mooi loskomt langs haar zij. Bovendien loopt de buik heel fraai naar achteren toe. Boven op de kont vormt zich een vol vetkussen.

Splitsing buik

Bij de navel ontstaat het begin van een spitsing van de buik. De bovenbuik is al verder gegroeid en lijkt groter te zijn dan de onderbuik. In elk geval hangt er een flink vetgewelf over het gat rond de navel heen. Er vormt zich een flinke spleet die bijna iets van een mond heeft die op droevig staat. Hier ontstaat een heuse bovenbuik die zich afsplitst van de onderbuik. Het heeft ergens ook iets weg van een skischans. In gedachten glij ik hier met mijn vinger over en schiet een eind de lucht in.


De buik krijgt ook een andere vorm doordat de eigenaresse van deze prachtige vetmassa lichtjes voorover gebogen staat. Hier mee kiest het vet een andere weg door de zwaartekracht geholpen. De borsten vormen daarmee het centrale punt op deze foto. Het meisje geeft ze ook alle aandacht en drukt ze met haar handen zelfs iets naar voren waarmee ze de welving nog sterker benadrukt.

Vetputje onder navel

Nog een kleine opvallendheid voor de oplettende kijker: het kleine vetputje dat onder de navel in de onderbuik zit. Een heel charmant pu(n)tje dat smeekt om bemind te worden. Je hoopt als kijker stiekem dat ze haar handen laat zakken, de lovehandles op haar zij oppakt en haar buik een klein stukje omhoog tilt. Een klein stukje maar.

Volgende week

De buikblog van volgende week is een spannend plaatje dat voor veel verbeelding zorgt. Het plaatje maakt het verhaal: een voorover gebogen buik bij een koelkast. Hier spreekt hoop en verwachting uit.


Meer Buikblogs

De buikblog verschijnt elke dinsdag. Hierin wordt een mooie vrouwenbuik besproken. Lees ook de andere buikblogs »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)