Buik (11) - Buik van onderaf


Het kikvorsperpectief levert voor buiken ook veel interessants op. Zeker als het zo'n mooie zongebruinde buik is als deze. De vrouw op de foto kijkt naar beneden en trekt iets spannends uit. Omdat de foto half 'en profile' is gemaakt, zijn deze edele delen niet zichtbaar voor de kijker.

Dat geeft ook niks, want er is genoeg anders te bekijken op deze foto. Zoals de volle, ronde borsten met aantrekkelijk kleine tepels. Ze zijn nog altijd groter dan de flinke buik die eronder te vinden is. Het aantrekkelijke van deze buik ligt verborgen in de navel, die zich verstopt heeft in een langgerekte plooi. Het begin van de gesplitste buik?


Net niet opgesplitst

Deze buik splitst zich net nog niet op. Het ligt wel tegen het moment van opsplitsen aan. De eigenaresse van deze buik hoeft maar ietsje dikker te worden en de buik zal zich op dat punt helemaal opdelen in twee forse rollen. De buik boven de navel is een fractie dikker dan de onderbuik. Omdat de vrouw iets voorover hangt, zorgt dit voor een extra zwaar accent.

De onderbuik bolt heel fraai naar buiten toe. De buik is verder cellulitisvrij en heeft ook geen straie. Die kun je iets verderop vinden op de vetrol op haar zij, achter haar hand. De volle en ronde billen maken deze foto nog eens extra tot een plaatje waar je niet op uitgekeken raakt. Net als de volle bovenarmen en de diepe vetplooi op de rug.

Volgende week

In de buikblog van volgende week staan 2 buiken centraal. De eigenaresses van de buiken staan lekker samen onder de douche. De ene buik is een prachtig opgesplitste buik, de andere buik is mooi rond. Tegelijkertijd zien we dat een kleinere buik niet per definitie minder mooi is dan een grote volle buik.


Meer Buikblogs

De buikblog verschijnt elke dinsdag. Hierin wordt een mooie vrouwenbuik besproken. Lees ook de andere buikblogs »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)