Buik (7) - Dit buikje begeert aandacht

De begeerte die dit hangbuikje oproept, is ongekend
Een foto van meer dan een buik, maar de buik vormt wel het middelpunt van de foto. Hij trekt de aandacht. De man die geniet van de ferme borsten van deze dame, heeft er minder aandacht voor. Dat biedt je als kijker alle gelegenheid om je oog over het lieflijke hangbuikje te laten glijden.

Echt dik zou ik dit buikje (nog) niet willen noemen, maar het hangt er mooi bij. Het vet van het buikje drukt mooi de juiste plaatsen naar beneden, waardoor de navel voldoende in beeld springt. En zoals vorige week te lezen was in de buikblog, is de buiknavel wel het meest sensitieve gedeelte van de vrouwenbuik. Wat deze buik extra sexy maakt, zijn de striemen op de buik.


De meeste zwangere vrouwen krijgen zwangerschapsstriemen. Dikke vrouwen hebben ze vaak ook. De striemen worden veroorzaakt doordat de huid in korte tijd snel moet uitzetten, waardoor de huid 'scheurt'. Hetzelfde zie je ook gebeuren bij borsten. Als bij een vrouw de borsten snel groeien, ontstaan er ook striemen. Striemen op de buik zijn vaak zeer gevoelige plekken. Als je erover streelt, zorgt het voor een extra sensatie.

Veel feeders zien striemen als het bewijs van een snelle groei. Dit klopt niet helemaal, maar als feedersprookje is het leuk om in te geloven. Deze buik ziet er wel zo uit. De prachtige volle armen van deze vrouw maken haar nog mooier. Net als de lichte ronding van haar kont, die zo mooi vanuit haar rug begint.

Vergeet de extra erotische lading die uit de half afgezakte broek spreekt. Als een broek afzakt zegt dat meestal dat hij te klein is. Deze broek oogt ook zeer strak, het maakt haar nog begeerlijker. Zeker ook vanwege het stringslipje. De kleur roze spreekt tot de verbeelding. Net zoals natuurlijk de man die zijn gezicht en stoppelbaard begraven heeft in het tietenvet.

Kies volgende week voor borst of buik

Ben je een liefhebber van borsten of billen, krijgt menig man als vraag gesteld. Wat als je nu gek bent van een lekkere volle vrouwenbuiik? Volgende week in de buikblog lijkt de ultieme combinatie te zijn gevonden: een volle buik en een enorme tietenweelde.

Meer Buikblogs

De buikblog verschijnt elke dinsdag. Hierin wordt een mooie vrouwenbuik besproken. Lees ook de andere buikblogs »

Reacties

  1. Oh wat sexy die groeistriemen rond haar navel. Wel spannend zo'n foto met de broek nog net aan. Ik ben benieuwd hoeveel deze buik de fupa bedekt.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)