Buik (4) - De brede buik

De brede buik is een prachtbuik
Een prachtbuik is de brede buik. De buik is niet alleen naar voren gegroeid, maar ook opzij. De torso van deze dame is sowieso zeer indrukwekkend. Haar overdadige borsten passen nauwelijks in de witte beha die ze draagt. Het vet welft niet alleen van voren over de rand, ook bij haar oksels zie je dat deze dame genoeg heeft om van te houden.

Haar bovenarmen mogen er zeker ook zijn. Fors en je ziet hoe de cellulitis kleine deukjes in haar bovenarmen slaat. Net als in haar forse bovenbenen. De bovenbenen schuren langs elkaar bij het lopen, heel opwindend. Maar we gaan naar de buik, per slot van rekening is dit een buikblog!

Prachtbuik

Een prachtbuik bezit deze dame. De onderbuik steekt net nog iets verder naar voren dan de bovenbuik. Waarschijnlijk zit de navel verstopt in de diepe vetplooi die haar buik opsplitst, maar ik acht het niet uitgesloten dat hij verstopt zit achter het strikje van haar imposante onderbroek. De felrode kleur doet verlangen naar meer.

Majestueus

De 2 flinke vetrollen op haar zij, zijn werkelijk zeer majestueus. Net als de derde vetrol, die verstopt zit onder de stof van de onderbroek. De middelste moet werkelijk zeer zacht aanvoelen, net als de bovenste. Heel opwindend en aantrekkelijk. Net als de forse bovenbuik. Ik weet zeker dat deze nog verder zal aangroeien wanneer ze aankomt.

Deze vrouwenbuik laat zien dat een dikke buik die de breedte heeft opgezocht, woest aantrekkelijk is. Sterker nog: heel sexy. Het doet verlangen naar een wilde, zwoele nacht waarbij een flinke buikmassage haar goed zal doen.

Meer Buikblogs

De buikblog verschijnt elke dinsdag. Hierin wordt een mooie vrouwenbuik besproken. Lees ook de andere buikblogs »

Volgende week

De buikblog van volgende week behandelt een foto van een volle vrouwenbuik in prachtige zwartwit tinten, kunstzinnig maar niet minder opwindend.

Reacties

  1. Mmmmmmm jamjam ik ben dol op dit soort buikjes ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja ziet er aantrekkelijk uit.hier hou ik ook van.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)